vgoil focsani vrancea
Benzinarie

V&G Oil 2002 deține trei benzinării moderne, cu istoric pe piața locală a județului Vrancea, cu program non-stop și dotate cu cele mai noi facilități pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate:

  • o benzinărie este situată pe DN2 D, la KM 6 de municipiul Focșani;
  • cea de-a doua benzinărie este situată în comuna Năruja;
  • cea de-a treia benzinărie este situată în comuna Țifești;
Spalatorie auto

În cadrul benzinăriilor situate pe DN2 D la KM6 și Năruja funcționează permanent câte o spălătorie auto care folosește doar produse omologate și certificate ca fiind fără impact asupra mediului înconjurător, o vulcanizare auto complet dotată și cu dispozitive de aer pentru verificarea și corectarea presiunii pneurilor, grupuri sanitare.

De asemenea, în fiecare benzinărie există spații de recreere cu automate de cafea sau răcoritoare și câte un magazin cu produse diverse, de primă necesitate, de la produse alimentare, băuturi, piese auto sau produse utile pentru casă sau gospodărie.

Vulcanizare auto

În cadrul benzinăriilor situate pe DN2 D la KM6 și Năruja funcționează și câte o vulcanizare auto, dotate cu echipamente moderne care pot rezolva problemele tehnice apărute la anvelope.

 

Alte servicii oferite de V&G Oil 2002:

  • Transport auto și ADR

Compania noastră realizează transporturi auto, TIR cu benă, prelată sau trailer și transporturi de carburanți (ADR) cu cisterna proprie cu o capacitate de 30.000 de litri.

  • Lucrări agricole

Folosind utilaje performante de mare putere, compania V&G Oil 2002 prestează servicii de arat, pregătit teren, tratamente culturi, defrișări, pregătire teren pentru înființarea plantațiilor de viță de vie ți a pomilor fructiferi.

  • Depozitări cereale

Depozitarea cerealelor și a produselor agricole realizate din producția proprie marca AgranoLand se face într-un depozit modern cu o capacitate de cca 10.000 de tone format din șapte silozuri de depozitare dar și în depozite de tip tunel, semirotunde, pe structură metalică.

  • Lucrări de construcții civile și industriale

Compania noastră realizează lucrări de construcții civile și industriale cu utilaje grele (vole , buldozere , excavatoare, etc )

  • Comerț
Servicii
V&G Oil